1 Kasım 2013 Cuma

Çikolatalı Mus Kup



Çikolatalı Mus Kup Malzemeleri:

2 yumurta

5 su bardağı süt

1 su bardağı şeker

2 fincan nişasta

200 gr çikolatalı krem

8-10 tane kedidili bisküvi

Yarım paket krem şanti

Çikolatalı Mus Kup Yapılışı:

Bir tencerede süt, şeker, nişasta ve yumurta çırpma teli ile karıştırılır.

Daha sonra kısık ateşte üzeri göz göz olana kadar pişirilir.

Karışımın içerisine çikolatalı krem ve vanilya eklenerek mikserle 1 dakika çırpılır.

Kâse ya da kuplara bir kedidili bisküvi yerleştirilerek, üzerine de tatlı dökülür.

Krem şanti ile süslenir ve buzdolabında soğutulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder